Creeper

Kolla gärna runt så ni inte missar grejjer, det vill säga; kolla alla månaders poster! Har du frågor, synpunkter eller bara vill ge oss fett med cred så hör av dig till oss (BaddaBoom, Ambivalent & HuxFlux) på:
fiktivtkollektiv@gmail.com

English: This is the blog of the three swedish Street artists "Ambivalent", "Baddaboom" & "Huxflux". Text on English will have blue color (from 14/02/2007). Contact us on: fiktivtkollektiv@gmail.com

torsdag, november 27, 2008

HuxFlux, Ambivalent reppar fiktivt kollektiv på Debaser...

... med diverse andra (ja, eller egentligen var det ju vi som var "diverse andra namn").
Nu var det brottom...
Macarena Olmos Dusant hade mailat och frågat om vi ville vara med och göra något pynt till Allas Rätt till Vård Festivalen (pappersösas rätt till vård) som var ikväll på Debaser Medis. Vi hade svarat och ville ha lite mer info om vad det gällde och att spela med. Till svar fick vi att hon hade fixat så vi stod på hemsidan deras...
Vi hade ett par dar att spåna och det här fick bli resultatet (inklusive Macarenas sjukt feta grej):

Pyssel i en (ö?)känd källare.

Bakgrundsmåla!


*ta-daa*

På Debaser träffade vi Macarena i full färd med sin robotsjuksköterska.


Robyn kom in och repade/soundcheck medan vi pysslade klart, det var kul!

Där hängde resultatet! Vad är lika med vård? Är vård värdsligt? Globalt? Solidariskt? Spelar geografiska skillnader och olika etiska tillhörigheter en roll i om det är möjligt att ha hälsan i behåll? Eller så är det bara flummigt.

Hursomhelst bleknade vårt plank i jämförelse med Macarenas sjuuukt feta robot! Fick tyvärr ingen bild på den jättestora bakgrunden till scenen gjord av andra från gatan bekanta namn.
Det var trevligt med hög kulturell nivå under spelningarna.
Tack "Macarena för att du släpade med oss!
Tjo!