Creeper

Kolla gärna runt så ni inte missar grejjer, det vill säga; kolla alla månaders poster! Har du frågor, synpunkter eller bara vill ge oss fett med cred så hör av dig till oss (BaddaBoom, Ambivalent & HuxFlux) på:
fiktivtkollektiv@gmail.com

English: This is the blog of the three swedish Street artists "Ambivalent", "Baddaboom" & "Huxflux". Text on English will have blue color (from 14/02/2007). Contact us on: fiktivtkollektiv@gmail.com

tisdag, november 21, 2006

Stencillegal..?

Det finns inte mycket mer som illuminerar brist på intellekt än folk som särskriver. Därför är den här mallen klatschigt nog ihopskriven ytterligare, inte för att vågskålen skulle tippa över åt det mer intellektuella hållet om man skriver ihop ord i melodramatiserad mening... Helt enkel är det bara en liten kul skitgrej som kommer gagnas till ett större projekt med lite smått och gott.

Nu har jag/vi(?) återigen blivit förbannad på det kassa vädret som, som tidigare sagt, komplicerar saker och sinkar sidans kvantitet. Men på det stora hela så ser jag faktiskt att kvalitén nog kommer gynnas. Lägg in sidan på era favoriter så ni inte glömmer bort dess existens så gör vi allt för att inte ni besökare eller sporadiska randoms på gatan blir besvikna! Morsning!
P.s: Ironi är phett ute!