Creeper

Kolla gärna runt så ni inte missar grejjer, det vill säga; kolla alla månaders poster! Har du frågor, synpunkter eller bara vill ge oss fett med cred så hör av dig till oss (BaddaBoom, Ambivalent & HuxFlux) på:
fiktivtkollektiv@gmail.com

English: This is the blog of the three swedish Street artists "Ambivalent", "Baddaboom" & "Huxflux". Text on English will have blue color (from 14/02/2007). Contact us on: fiktivtkollektiv@gmail.com

tisdag, oktober 31, 2006

Deppigt Väder

Vädret i dessa dagar gynnar inte sidans utveckling i och med att det komplicerar uppsättningen av nya saker. Just nu filas det därför på nya idéer och tankarna går tillbaka till tiden då allting var så enkelt och behagligt. Men det kommer mera...


Ett stort tack till IngenTV för omnämningen av vår sida (som du hittar här) , en vacker och uppskattad sådan, omnämningen alltså. IngenTV har också uppmärksammat saker från Ambivalent tidigare.

CloakingDevice har också uppmärksammat saker som vi gjort, stort tack även där och här.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Aahh, va sjyst att ni har en blogg, mycket clean! Det är väldigt kul att ni börjar köra lite stenciler, jag väntar på dagen då ni postar en bild på en 3 meter hög sprayad love-blomma! =)
Det är sant att vädret är risigt, men det är också bra, för då kan man sitta inne å måla å skissa lite extra!

ps. Om ni vill ta bort Blogger-reklamen längst upp på sidan så är det lätt fixar, kika här hur man gör!
http://blogger-templates.blogspot.com/2005/01/remove-navbar.html
De funkade finfint för mig!

31 oktober, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home